Hej Venner

 

Så er det vist på sin plads med en lille update.

Jeg har oplevet en del siden sidst og vil ikke gå helt ned i detaljer om hver enkelt slag, men blot prøve at give et godt billede af min sæson indtil nu.

 

Jeg har spillet lidt Ecco Tours og så er jeg netop blevet færdig med min 4. Challenge Tour turnering.


Mit spil har egentligt været rigtig fint hele sæsonen, men hele tiden med lidt uskarpe øjeblikke i ny og næ. Det er der ikke plads til hvis man vil helt til tops, hverken på Ecco Touren eller Challenge Touren, så jeg arbejder på sagen. 😉

 

Min første Challenge Tour i Spanien startede lidt for anspændt. Jeg vil ikke kalde det nervøst, men tror mere jeg var overtændt og ville det for meget. Jeg startede med at lave en dobbeltbogie fra midten af fairway på hul 1, med 76 meter til pinden. Hmmmmm ikke helt så skarpt som håbet, men jeg fik samlet tankerne og fik fin ro på spillet resten af turneringen. Det endte da også med min første check på CT i år 🙂

 

Næste stop på rejsen blev Tjekkiet. Her var mit fokus rettet på at jeg virkelig skulle ud og nyde spillet og nyde min chance for at konkurrere på et lidt højere niveau end til dagligt. Hvis vi skal sammenligne med mit hul 1 i Spanien, ja så gik det lidt bedre denne gang. Perfekt 3 wood ned i midten af fairway, 116 meter tilbage, en perfekt PW 118 meter med lidt lækker spin og bum bum, så startede jeg denne turnering med en eagle! 😉 Se det er lækkert!

Klarede cuttet sikkert, men faldt vist lidt i fælden i 3. runde. Der ville jeg jagte resultat igen og det er bare ikke der jeg præsterer bedst. Jeg fik en lærestreg efter en dum runde golf med alt for mange dumme fejl. Min 4. runde var tilfredsstillende og igen kom der lidt penge med hjem.

 

Siden har jeg spillet Silkeborg, Belgien, Langesø, Divisionsmatcher og netop afsluttet en kongeuge på Royal Oak til Made in Denmark Challenge.

Mit spil har udviklet sig uge efter uge og rent mentalt synes jeg også at jeg er godt med. Det har været et meget stramt program, men jeg ved fra min efterhånden lange golfkarriere at jeg sagtens kan spille uge efter uge.

At spille Challenge Tour i sit hjemland er en kæmpe oplevelse. Hele teamet bag Made in Denmark samt alle de frivillige og selvfølgelig Royal Oak havde lavet et kæmpe setup. Stemningen var i top og jeg kunne mærke den positive energi hele ugen. Jeg deltog tirsdag i et lille medietiltag som Vejen kommune og Made in Denmark havde sat op. Vi var 3 spillere der skulle dyste på fem par 3 huller. Det sjove var at det var på fem forskellige baner i området og at vi skulle transporteres i helikopter mellem hullerne.

Vi mødtes på Vamdrup flyveplads med Jesper fra DAT, som skulle flyve os sikkert rundt. Der var masser af mennesker der fulgte os i de forskellige klubber og dagen var en stor succes. Det var klart noget af det sjoveste jeg har deltaget i igennem min golfkarriere. 😉

 

Selve turneringen blev også en succes. Jeg startede med en stabil runde i -3 og følte sagtens det kunne have været endnu bedre, men vidste at der var 3 runder endnu så ingen hast. 2. runde blev lidt speciel. 18 pars på 18 huller er ikke noget man ser hver dag, men det var det jeg kom igennem med. Jeg havde chancer nok, men den ville ikke i. Til gengæld kom der lidt gang birdiemaskinen igen i 3. runde. -5 og endnu en runde uden bogies eller være. 🙂

Finalerunden blev desværre ikke som håbet. Vinden var meget hård og jeg var desværre nok ikke helt så tålmodig som håbet. Spillet var egentlig godt, men fik desværre ikke udnyttet de chancer jeg havde og så kom der lidt flere dumme fejl end i de første 3 runder.

Slutter turneringen som nr. 22, hvilket jo egentlig er godkendt. Jeg var dog lidt skuffet over min finaledag, men er sikker på at jeg nu står endnu bedre rustet til de næste turneringer. Selvtilliden og spillet er der i hvert fald 😉

 

I denne uge skal jeg spille endnu en Challenge Tour turnering. Det er min 5. men forhåbentlig ikke sidste turnering derude i år. Turen går til Scotland. En bane jeg spillede tilbage i 2009 og som jeg husker den rigtig fin. Håber jeg kan fortsætte de gode takter, så jeg snart kan skrive endnu et positivt indlæg til jer.

 

Mine planer for resten af sæsonen er lidt usikre. Jeg håber på at kunne spille lidt flere Challenge Tour turneringer og gerne spille mig godt op på ranglisten. Sker det ikke, så kommer fokus tilbage på Nordic League og ellers forberedelser til årets Q-School på Europatouren. Jeg ved nu at jeg sagtens kan være med hvor det er sjovt, så jeg skal bare arbejde mig hen mod en fast plads! 😉

Jeg vil som altid gerne takke alle mine trofaste støtter, især dem som gør min rejse mulig. I skal vide at jeg nyder hvert et sekund og elsker mit job.  Håber vi kommer til at fortsætte mange år endnu! 😉

 

Rigtig god sommer til jer allesammen! Håber vi mødes her og der 😉

 

KH

 

Oliver