Hej Venner

Nu går den ikke længere!

2017 sæsonen er jo skudt igang, og hvilken dejlig start jeg har fået!

 

Vi har spillet 4 turneringer på Nordic League i Spanien tilbage i februar/marts. Jeg klarede cuttet i alle 4 og var faktisk i omspil om sejren i den ene på PGA Catalunya!

Jeg rejste til Spanien med 1 mål og det var at jeg skulle gøre mig gældende i forsøget på at komme med i Team Made in Denmark, og dermed få muligheden for at spille lidt Challenge Tour turneringer i sæsonen 2017.

Jeg har som altid vendt og drejet mine overvejelser omkring min fremtid og hvor længe jeg kan fortsætte med min golf. Jeg har udviklet mig rigtig meget de senere år og synes jeg har masser at komme med. Jeg vil derfor forsøge at fortsætte udviklingen og teste om jeg kan være med på niveauet højere.

Som de fleste nok allerede ved, så lykkedes det mig at blive udtaget til Team Made in Denmark og det vil sige at jeg foreløbig har modtaget 5 invites til Challenge Touren i 2017. Min første turnering blive fra 18 maj, og der skal jeg spille 5 turneringer på 7 uger!

 

Jeg starter som sagt med min første Challengetour turnering i næste uge i Spanien. De næste 7 uger bliver vigtige for min sæson. Hvis jeg leverer varen, kan jeg få mulighed for at skifte kontor fra Eccotour til en fast plads på CT.

Jeg må jo nok indrømme at jeg skal til at se lidt ud i fremtiden og hvis jeg skal fortsætte med golfen som min levevej så skal der et højere niveau til.

Eccotouren har i de senere år udviklet sig meget og niveauet er blevet rigtig godt. Men hvis jeg skal testes rigtigt igennem så er CT et godt sted. Her kommer jeg lidt væk fra mine “trygge” rammer og skal være kniv skarp spillemæssigt og især mentalt. Det er en kæmpe mulighed for og se hvor jeg er og mærke om jeg kan være med endnu højere.

Jeg glæder mig helt vildt til at komme igang! 😉

Jeg vil stadig spille lidt Eccotours ind i mellem og dermed holde mig skarp og klar.

Jeg vil gerne sige en stor tak til Flemming Astrup og alle bag Team Made in Denmark. Det er et super stykke arbejde i leverer for dansk golf og forhåbentlig kan vi spillere levere varen når i giver os chancen 😉

Jeg vil også meget gerne sige tak til alle mine trofaste sponsorer, og byde de nye velkommen! Jeg er virkelig stolt og glad for at i vil være med på min rejse mod golftoppen!

Jeg skal nok vende tilbage så snart jeg har spillet lidt turneringer. Jeg har jo ikke vundet VM i flest updates, men regner med at stille op i bedste updates her i løbet af sæsonen 😉

 

Lad os bare aftale at foråret og sommeren kommer snart!!

 

God dag til alle!

 

KH

 

Oliver