Oliver-Suhr-vinder-Grundfos-Masters-2016

Hej Venner

Jeg ved godt der er langt imellem mine updates, men som altid skriver jeg bedst med noget på hjertet.

Jeg er stadig lidt høj efter sidste uge, hvor jeg endelig fik mig en sejr på Ecco Touren!!!

Jeg har igennem de sidste mange år kæmpet og kæmpet og har haft mange diskussioner med mig selv i forhold til om jeg skulle ligge køllerne på hylden. Det er en beslutning som har været meget meget svær.
Jeg har haft fremgang i spillet de seneste sæsoner og synes hele tiden jeg har været ved godt mod. Men jeg er jo ikke den yngste spiller herude mere og synes jeg var nået til et sted hvor den var svær at forsvare over for sponsorer, venner og familie.
Jeg har forsøgt at være ærlig over for mig selv og tænkt om jeg har niveauet til at tage den steppet videre.
Tourskolen sidste år var rigtig god og jeg fik sat mit spil og mentale game sammen og skød lave runder igen som i “gamle” dage.
Med dette i tankerne har jeg fået nyt mod og tro på det godt kunne lykkedes.

Planen blev lagt, og jeg har givet mig en halv sæson til at vise jeg kan være med.

Sæsonstarten har været godkendt og efter min sejr i sidste uge må jeg nok sige mere end godkendt!! 🙂

Jeg er simpelthen så mega stolt af mig selv! Ved godt det kan lyde lidt selvfedt, men når jeg ser tilbage på hvor jeg var for 7 år siden og hvilken kamp det har været, må man godt være lidt glad 😉

Jeg har gennem hele min ulykke bevaret humøret højt og kæmpet med min træning, for at kunne fortsætte med det job jeg allerhelst vil lave! Spille golf!

Startede sæsonen godt ud med en 6. plads på Nordea Tourens Winter series. Lavede desværre en MC i anden turnering, men rejste derefter med Ecco Touren til PGA Catalunya og lavede to placeringer omkring nr. 30.
Havde håbet på mere, men spillet viste højt niveau indimellem og synes jeg havde masser af gode ting med hjem.
Efter halvanden måneds turneringspause skulle vi så til Green Eagle syd for Hamborg. Vejret har drillet lidt herhjemme, men jeg har fået trænet godt og følte mig klar til sæsonen for alvor skulle skydes igang.

Og hold da op for en start! JEG VANDT SKU!! 🙂

Jeg spillede fint de første runder, men vejret drillede os lidt, så det var svært at se på scorekortet. Faktisk lå jeg uden for cuttet indtil der manglede 2 spillere på banen. De fik rykket mig på den rigtige side og så skal jeg da lige love for der kom gang i Oliver Suhr 😉
Finalerunden startede for mig på hul 10 og jeg lå sidst. En bogie på mit første hul rykkede nok ikke meget, men så kom der fart på. 9 birdies, 1 eagle og 2 bogies mere og jeg kom i klubhuset med en runde på -8. Banen var ikke ligefrem sat op til birdiefest, men jeg spillede noget af det bedste golf nogensinde. Jeg slog det ene perfekte slag efter det andet og med 23 puts, så var det lige pludselig nemt.
At jeg lige pludselig gik fra sidstepladsen og til toppen var der nok ikke mange der havde set komme, inklusiv mig selv. Jeg er sjældent tavs, men som I nok har set i min winner speech var jeg i chok.
Jeg stod lige pludselig med min første sejr på Ecco Touren og er nu kommet et godt step videre i min kamp og et comeback til et højere niveau.

Jeg har hele tiden haft troen på at godt humør, hårdt arbejde og en stor portion vilje kan flytte bjerge, og denne sejr må være et godt bevis på at jeg har haft ret.
Jeg har stadig lang vej og sæsonen er ung, men med denne start har jeg fået bekræftet mit niveau og vil bare arbejde videre med højt humør!

Jeg har selvfølgelig en masse jeg skal takke.

Mine sponsorer gennem tiden. De har støttet mig i med og modgang og uden dem ville det ikke have været muligt at kæmpe min kamp på vej tilbage. Hele min genoptræning har været en del nemmere, da jeg har haft mulighed for at se frem mod et job på golfbanen som før.

TUSINDE TUSINDE TAK FOR JERES STØTTE!!!

Jeg vil også takke mine venner og familie for trofast støtte gennem hele perioden. Det er fedt altid at have stor opbakning og det hjælper mig til at holde humøret højt. Med højt humør er det bare nemmere at spille god golf!

TUSINDE TAK!!

Til sidst vil jeg takke min dejlige kæreste! Hun har været der for mig i med og modgang gennem de sidste mange år af mit liv. Hun har bakket mig op hele vejen og det er bare nemmere at rejse uge efter uge med god opbakning fra hjemmefronten!

TAK SKAT <3

Med denne update kan det hele godt lyde som et farvel og tak for alt, men det er det langt fra! Jeg må indrømme at min sejr har sat store følelser igang og at jeg bare har et behov for at takke alle for støtten. Jeg er SÅ mega klar på at fortsætte det gode spil og arbejde mod flere sejre i løbet af sæsonen.

Kan godt lide at stå øverst på skamlen 😉

Jeg er så mega glad!!

God dag!!

KH

Oliver