head_circolo_presentazione

Hej Venner

Som altid vil jeg gerne starte med en undskyldning. Jeg har som alt for mange gange før, ikke været alt for god til at skrive herinde. 🙁 Men gode nyheder er jo værd at vente på 😉

Jeg er i fuld gang med sæsonen og har allerede spillet 18 turneringer i år. De første 4 var sydpå og det var desværre en kamp, men absolut ikke spild. Jeg har skiftet udstyr fra Taylormade til NIKE og der var lige lidt tilvænningsproblemer i starten.
Efter jeg kom fra Spanien besøgte jeg min træner Ronnie Lindeskov. Vi kiggede udstyret igennem og fik bukket de forskellige jern. Så nu er der ingen undskyldninger mere.

Jeg har spillet herhjemme de sidste mange mange uger, faktisk 14 turneringer i streg og har klaret cuttet i de 13 😉 Er godt tilfreds med mit spil og den udvikling jeg har gjort fra sidste sæson.

Målet for 2015 har hele tiden været en kategori på Challengetouren i 2016, og den kan jeg spille mig til når European Q-school starter i okt. Jeg har netop meldt mig til og skal spille på Bogogno i Italien. Super fed og til tider ret tight bane. Spillede den for 2 år siden og føler den passer mig rigtig godt.

Planen er at spille de sidste Nordic League turneringer op til og fortsætte med at arbejde på mit spil og hæve bundniveuet. Netop mit bundniveu har været alt for dårligt de seneste sæsoner og det koster alt for mange misset cuts. Synes dog jeg har været dygtig til at kæmpe og spille tålmodigt i år.
Jeg føler jeg er inde i en rigtig god proces og tror 100% på at jeg kan ramme topformen til okt.

Jeg vil gerne takke alle mine sponsorer, støtter, venner og familie for den kæmpe opbakning de giver mig. Uden dem ville det hele være del mere besværligt.

Til slut vil jeg da også lige nævne at der stadig er få pladser tilbage i min støttegruppe 😉 Hold jer ikke tilbage. Det er bare at sende en mail til mig på oliver@oliversuhr.dk.

Håber i alle har haft en dejlig sommer!

KH

Oliver