Hej Venner

Så er det ved at være tid til sæsonstart.

Vinterpausen har været effektiv for mit vedkommende. Jeg har været så heldig at kunne få et job i Indoor Ski, Golf & Konferencecenter i Rødovre. De har satset stort og er Europas største indendørs TrackMan Simulator center. Det har medført, at jeg har haft mulighed for at træne hver dag og få en masse god data på mine slag. Mit job har primært været bag baren, hvor jeg har modtaget centerets glade kunder og serviceret dem med kaffe, sodavand og masser af godt humør.

Som billedet viser, fik jeg også tid til 30 sek. på skibakken. (Godt jeg ikke skal leve af det 🙂 )

O på ski 1

Vinteren er også brugt på sponsorjagt. Et af de krav jeg havde til mig selv var, at jeg skulle have baglandet i orden, hvis en 2015 sæson skulle realiseres. Jeg er utroligt taknemmelig over mine trofaste sponsorer, som bliver ved med at tro på mig. Jeg er også utrolig taknemmelig for de nye, der hopper med på vognen i 2015. Uden jeres støtte, ville det ikke være muligt at arbejde mod golftoppen igen!

Jeg er dog ikke helt i mål endnu, men håber på at 2015 kan blive året, hvor jeg slår rekorden i støtter herinde på min blog. Det er nemt at tilmelde sig, og man kan være med for det beskedne beløb af 400,- ex moms. Hvis det frister, er det bare at sende en mail på oliver@oliversuhr.dk med lidt oplysninger og vupti, så får i en faktura retur 🙂

Nu er det tid til at fokusere 100% på golfen igen og se frem imod de 4 turneringer, der venter i Spanien om nogle uger.

Jeg glæder mig helt vildt til at komme på græs igen og få det berømte scorekort i baglommen. Jeg har stor tro på mig selv og vil i 2015 sætte lidt større målsætninger for hver enkel turnering. Jeg viste de sidste 2 måneder af 2014 sæsonen, at jeg sagtens kan begynde at sætte høje forventninger til mit spil igen og gå efter topresultaterne.

Til slut vil jeg gerne byde min nye samarbejdspartner velkommen.

nikegolflogo

Jeg har tidligere spillet med NIKE, og nu er det tid igen. Det er ikke kun udstyret, men jeg vil også bære deres lækre tøj. Jeg glæder mig helt vildt til at modtage alt det nye grej!

Ellers vil jeg bare ønske alle en fortsat god vinter og lad os nu bare snart få lidt varme, så vi kan komme ud på birdiejagt igen!

KH.

Oliver